Kedves Olvasó!

Köszöntelek a Hírzengő oldalán!

Pécsváradon már a 2000-es években előtérbe került a fiatalok tudatos média használatra való nevelése és annak gyakorlása. A Pécsváradi Ifjúsági Önkormányzat létrehozta a PIFÖ Koktél című újságot, valamint a nyári táboroknak is a videókészítés, újságírás, fotózás volt a fő témája.

Miután kiment az a generáció a PIFÖ-ből amely ezt a hátán vitte, ez a tevékenység háttérbe szorult, de mostanra ismét megerősödött a fiatalokban, hogy szeretnék ezt a kompetenciájukat erősíteni, van véleményük, amit nem csak ki szeretnének mondani, hanem le is akarják írni!

A Fiatalok a részvételért Egyesület, mint a PIFÖ támogató szervezete ezt a tevékenységet kiemelten fontosnak tartja, Így szeretnénk támogatni és fejleszteni a pécsváradi és környékbeli fiatalokat.

Ezért arra kérlek, hogy légy türelmes és megértő, a fiatalok még ennek a folyamatnak az elején vannak, viszont ha visszatérő olvasónk leszel – amiben nagyon bízunk – akkor láthatod majd a programban résztvevők fejlődését.

Mint az oldalon is láthatod a fiatalokat sok minden érdekli, szerteágazó témákat szeretnek boncolgatni és leírni róla a véleményüket. Ha tetszik egy cikkük kérlek lájkold és oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel, ha kritikád van azt is várjuk, hiszen mindannyian abból tanulhatunk.

Jó olvasást kívánok!

László Miklós

Fiatalok a részvételért Egyesület

elnök

További bejegyzések