Hírzengő tábor Miklóssal

A Hírzengő tábora a nyáriszünet első hetében a pécsváradi Dombay-tavi Ifjúsági Tábor területén, László Miklós és a külföldi önkéntesek segítségével került megrendezésre.

Esténként az önkéntesek készültek izgalmas játékokkal, nappal pedig a szegedi segítők szerveztek médiával kapcsolatos programokat.  Reggelente Miki JBL-el ébreszt minket, ami kifejezetten mulattató volt – még szerencse, hogy ő nem mindig énekel. Mert ahogy ő is megfogalmazta „bár hangja van”… bár ne hallanánk. Mikor mindenki összekészült elmegyünk reggelizni. Azt utána következő szünetben lehetőségünk van például focizni, labdázni, pihenni, zenét hallgatni és még sok minden mást csinálni. Az egyik táborlakónak születésnapja volt szerdán, és meglepetés köszöntést szerveztünk neki. A „Boldog születésnapot” dalt kürtön játszotta el Bence, aki több társával fellépett a csütörtök esti tábori tehetségkutatón.

Jól éreztünk magunkat, mert sok jó programmal készültek nekünk a jófej szervezők. Egy dolgot sajnáltunk: nem lehetett fürödni a tóban, de szívesen jönnénk táborba jövőre is.

Békási Gréta, Gál Noel, Merkl Mátyás, Ormándlaky Bence

További bejegyzések